Csoportjaink

Bárányka csoport

Óvodapedagógusok: Gyöngyösi Ildikó, Zentai Gyöngyi

Dajka: Czupponné Tóth Nikoletta

Megtekintés

Csillag csoport

Óvodapedagógusok: Marton Tímea, Páterné Kocsis Hilda

Dajka: Tóth Katalin

Megtekintés

Katica csoport

Óvodapedagógusok: Kissné Halmay Zsuzsanna, Maár-Gáli Alexandra

Dajka: Vaticsné Szente Krisztina

Megtekintés

Margaréta csoport

Óvodapedagógusok: Sári Kálmánné, Szabóné Bakonyi Andrea

Dajka: Nyögéri Éva

Megtekintés

Napsugár csoport

Óvodapedagógusok: Kovácsné Hajdu Kinga, Ujhelyi Mária

Dajka: Nagy Árpádné Márti néni

Megtekintés

Csoportokon kívűli programok

Néptánc

Óvodánkban lehetőség nyílik heti 1-1 alkalommal a délutáni néptáncon való részvételre. A foglalkozásokat a Szilágyi Keresztény Általános Iskola néptáncpedagógusa tartja. A gyermekek sok népi játékkal ismerkedhetnek meg. A népdalok, népi mondókák mellett, megannyi kiszámolót, párválasztó és mozgásos játékot tanulnak, illetve a néptánc alapjait játékos formában sajátíthatják el. Ezekkel a játékokkal/gyakorlatokkal a néphagyományokhoz is közelebb kerülnek.

Állatkertlátogatás, kirándulások, séták

Veszprém környezeti adottságai számos lehetőséget kínálnak a környezet megismerésére, tapasztalat-, és élményszerzésre. A nagyobb csoportok minden évben állatkert bérlettel rendelkeznek. Rövidebb-, hosszabb sétákra, kirándulásokra nyílik lehetőség a város szívében és környékén is. Mint pl.: Veszprémi Vár, Színházkert, Betekints völgy, Állatkert, Erzsébet liget, Margit romok, Gulya domb, Bakony, Cuha völgye, Zirc, Veszprémfajsz kálváriadomb, Balatonfüred.

Színház-, bábszínház, múzeumlátogatás

A középső-, és nagycsoportos korosztály, minden nevelési évben rendelkezik bérlettel.

Igyekszünk figyelemmel kísérni az adott év bérletes, vagy aktuális előadásait, s kiválasztani számukra a legszínvonalasabb, s életkori sajátosságaiknak megfelelő előadásokat.

Veszprémben legtöbbször, a Kabóca Bábszínház, Pegazus Bábszínház, Petőfi Színház, Pannon Várszínház darabjait preferáljuk.

Alkalmanként az óvodába is meghívunk külső előadókat a gyermekek minőségi szórakoztatására, élményszerzésre.

Aktuális tematikus-, vagy időszaki kiállításokon is szívesen részt veszünk a Szaléziánumban, Laczkó Dezső Múzeumban, Bakonyi házban, vagy akár a Zirci természettudományi Múzeumban.

Zene, sport

Az óvodai ének, zene, énekes játék, gyermektánc, valamint mozgás foglalkozásokon kívül, gyermekeink rendszeresen vesznek rész külső programlehetőségeken, mint pl.: Padányi Iskola műfüves pályáján történő mozgásos játékok, Focikupa a Szilágyi Iskolában, Dózsa kupa/sportversenyei. A Zeneiskola, valamint a Simonyi Iskola ’Kakaó’ koncertjeit is szívesen látogatjuk.

További munkatársaink

Pedagógiai asszisztens: Harn Mónika

Konyhai kisegítő: Kőmíves Tiborné Judit néni, Pootharszki Jánosné Andi néni

Karbantartó: Csőbör Péter

Keresztény szellemiségű pedagógiai program

Éve alapítva

Csoport

gyermek